04 Haziran 2008

Haberler

Artık ünlü bir insanım. Ama şöhret çok zor bir şey azizim. Hem başlığa bir gel hele. Hem de isim vermek niye? Şöhretin de kendine göre zorlukları var. İnsan bu, beşer şaşar. Bundan böyle adımı hep gazetelerde görmek isterim. Yanıma da illa ki Murat Belge'yi, Gökhan Özgün'ü kondursunlar derim. Şimdilik başka şey söyleyemen, hadi eywallah, giderim.

4 yorum:

b dedi ki...

Geçmiş olsun rabiacım..
Herkesin başına gelebilir üzülme. O başlığı atan adamı doorudan Erkut Abi'ye teslim etmek gerek, o bilir artık naapcaını. Sen de çok merak etme bu adamların türk gazetecilik tarihindeki yerleri belli, ne zırvaladıklarının önemi yok.

r dedi ki...

şuna adam akıllı başlık atsalar, hakkaten ne kadar önemli bir olay olduğunu anlayacak okuyanlar. bi cinayetin işlenmesi haberinin uzunluğuna, bi seninkinin paragraf uzunluğuna bak. bunların hepsini van dijk amcama havale etmek istiyorum. ibretlik olsun umarım karar rabişim..
radikalin sitesinin ara yüzünün deiştiğinden bile yeni haberi olan ben, murat belge ve gökhan özgün'ü tarafta görünce şaşırdım, özgün yazmıyo mu artık radikal de ya, aaa..

gokcey dedi ki...

oha yav, mahkeme raporu degil mi bu bahsedilen? kim nasıl sızdırmış, nedir bu? korktum valla, bize de heran olabilir desene...

buarada, ben de yeni bişeyler ekliyorum buaralar bloguma, yolunuz düşerse beklerim efem..:)

r dedi ki...

e bıktım ama ben bu haberden. de hayde yeni yazı artık..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...