19 Temmuz 2007

Hepi börtdey Arzu!

Arzu'nun doğum gününü kutladık bir kaç saat önce. Sudem'de, yanımızda udunu tıngırdatan güzel sesli amcanın nağmeleriyle.. Arzu bir yaş daha büyüdüğü, asıl önemlisi de 30'a merhaba dediği için pek keyifliydik. Aramızda 30'a ilk temas eden, ama aynı zamanda da aramızda en küçük gösteren.. İyi ki doğmuşsun delü ve kımral tavık!:) Seni çok seviyorum, seni çok seviyoruz..
Hah, bu arada neydi? Ingeborg Bachmann'ın "Otuz Yaş"ı okunacak. Ve evet, sıradaki şarkı Arzu için geliyor, la la la la, eller havaya:

1 yorum:

KuzeyGüney dedi ki...

Arzucum seni çok seviyorum. Valla bak, öyle böyle diiil. Hele o saçlarına ayrı bi hastayım. İyi ki doğdun yavrııııım. Ayrıca 30'una girerken seninle birlikte olmak unutamayacağımız bir anı olarak hafızalara kazınacak. darısı bizim başımıza.

Ya ne güzeldi geçen hafta di mi? Fırkkk:/ Şimdi herkes yine işinin gücünün başında. Zor böyle ya. Bir kısmımız İstanbulda, bir kısmımız Ankarada, birimiz de Finlandiya'da:/ Neyse sabah sabah hüzün yapmayalım şimdi. Böyle buluşmaların hep, sürekli, adeta birbirini takip edercesine olması dileğiylen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...