30 Mayıs 2007

Aslı burada, yanıbaşımda, yamacımda...

Dün sabah bir eğitim için apar topar Ankara'ya geldi sevgili tavığım ve biz üniversite hallerimize, iş yaşamındaki acemi günlerimize, yeni para kazanmaya başladığımız teeyyy ne zamanlara dönüverdik iki gün içinde... Değişen bir şey yok. Birlikte yemek yaptık, yemeğe tuzu bastık, Tunalı'da takıldık, eve döner dönmez iki tavuk erkenden sızdık, sabah erken vakte saati kurduk, ben yine uyanamadım, Aslı her işi gören misafir olarak mutfağa daldı, kahvaltıya girişildi, iki envai çeşit peynir canavarı, bol bol beslendi.. Gün boyu dertlere derman olundu, aralıksız görüşme yapıldı, "nerde sorun orda burnum" babında yeni şeyler öğrenildi. Akşam, tabii ki alternatifsiz durum kurtarıcısı Leman'da Berf'le yemek, alakasız kişilerin dedikoduları, lisans ve hocaların detayları, gündeme giren yeni konu başlıkları..
Ve sanmayın ki (!), bir avuç paramızı takıya, incik boncuğa yatırdık, Zara'yı eleştirel bir perspektifle taradık, yeni sezon bütçeye dokununca öylece kalakaldık..
Arzu ve Özlem yanımızda olamasalar da, Berfu doktora başvuruları, yok statement of purpose, yok referans mektupları ile cebelleşip, kendini kaybedip, fazla iştirak edemese de, bu sefer de diyırtavık ruhunu ucundan yakalamayı başardık..
Breh breh dedik, yine erkenden uykuya dalıverdik.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...